Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@21:56:46 GMT

فکر نمی‌کردند «میدون» مخاطب پیدا کند

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۰۶۱۶۰

سیدمحمدحسین هاشمی گلپایگانی تهیه کننده مسابقه «میدون» درباره این مسابقه و روند حضور شرکت کننده ها در آن گفت: ابتدا یک مصاحبه کلی از شرکت کننده ها گرفته می شود که برخی از افراد در همان مرحله اول حذف می شوند.

اخبار فرهنگ و هنر - وی ادامه داد: سپس مصاحبه دوم برگزار می شود که دقیق تر است و یک راستی آزمایی برای طرح شرکت کننده هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مصاحبه سوم برای بررسی عمقی طرح هاست که به صورت حضوری انجام می شود و داوران بررسی می کنند که آیا طرح های ارائه شده قابلیت اجرایی شدن و بودن در برنامه را دارد یا خیر.

هاشمی درباره ارائه نمایشی شرکت کننده ها در «میدون» اظهار کرد: ما از ابتدا یک مساله جدی نسبت به این مسابقه داشتیم که چطور یک برنامه خشک و جدی اقتصادی را به یک برنامه عمومی و جذاب برای مردم تبدیل کنیم و برای همین از ابزارهای نمایشی استفاده می کنیم چرا که یک برنامه هر چقدر هم تخصصی و حرفه ای باشد اما وقتی مردم آن را نبینند فایده نخواهد داشت.

تهیه کننده این مسابقه استعدادیابی کسب و کار درباره اینکه مسابقات مشابه در کشورهای خارجی مخاطب بیشتری دارند، اظهار کرد: بعید می دانم اینطور باشد اما از طرف دیگر وقتی برنامه ای چند فصل از آن پخش شده است خیلی متفاوت است با برنامه ای که هنوز فصل اول آن در حال پخش است. اکثر کارشناسان اقتصادی می گویند اصلا فکر نمی کرده اند که «میدون» این قدر دیده شود و از چنین مخاطب بالایی برخوردار باشد.

هاشمی در ادامه درباره چالش های تولید این مسابقه اظهار کرد: یک چالش جدی برنامه این است که از کسی که تخصصی اقتصادی دارد و در کسب و کارش فعالیت دارد، می خواهیم کارش را به صورت نمایشی ارائه دهد و جذاب باشد، باید تلاشمان را بکنیم تا این جذابیت از بین نرود.

وی در پایان با اشاره به شرکت کنندگان برای حضور در برنامه و ارائه طرح های اقتصادی اعلام کرد که تاکنون  بیش از سه هزار نفر درخواست حضور در برنامه را دارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسابقه میدون مسابقه استعدادیابی مسابقه تلویزیونی مسابقه استعداد یابی مسابقه میدون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۶۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت

شرکت فرابورس ایران از الزامی شدن «استقرار حاکمیت شرکتی» به عنوان شرط پذیرش شرکت‌ها در فرابورس خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شرکت فرابورس ایران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در خصوص الزام تکمیل فرم های بررسی نظام حاکمیت شرکتی برای شرکت های متقاضی پذیرش به اطلاع کلیه مشاوران محترم پذیرش می‌رساند با توجه به مصوبه شماره2-379مورخ 23/12/1402 هیات مدیره محترم فرابورس ایران در خصوص متقاضیان پذیرش در بازارهای اول، دوم و نوآفرین فرابورس ایران و با عنایت به بند 6 ماده 23 مکرر 1 دستورالعمل پذیرش، عرضه و نقل و انتقال اوراق بهادار در فرابورس ایران، مشاوران پذیرش موظفند مطابق با چارچوب مصوب درقسمت فرم های پذیرش مندرج در سایت فرابورس ایران (www.ifb.ir) "گزارش ریسک و حاکمیت شرکتی" اشخاص متقاضی پذیرش را در مقطع بارگذاری اطلاعات در سامانه فراسا ارائه دهند.

در این راستا، مدیرعامل فرابورس هم مساله «استقرار نظام حاکمیت شرکتی» را به عنوان یک معیار اساسی در پذیرش شرکت‌ها در هیئت‌های پذیرش بازار اول، دوم و نوآفرین اعلام کرد.

به گفته محمدعلی شیرازی، شرکت‌های مشاور پذیرش ملزم هستند گزارش وضعیت استقرار حاکمیت شرکتی را مطابق با استاندارد مصوب فرابورس ایران، تهیه و به هیئت پذیرش ارائه دهند.

مدیرعامل فرابورس همچنین عنوان کرد: اجرای نظام حاکمیت شرکتی منجر به تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی، کنترل تضاد منافع میان مدیریت و مالکیت و تنظیم روابط و منافع ذی‌نفعان خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت