Web Analytics Made Easy - Statcounter

صداوسیما در فرهنگ‌سازی، مهارت‌آموزی و در ارائه مشاوره‌های لازم به کارآفرینان نقش بسیار مهمی دارد که از جمله اینها می توان به برنامه «میدون» اشاره کرد.

«علی‌محمد مشاعری» عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس دهم در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه رسانه ملی با برنامه‌هایی نظیر میدون می‌تواند نقش مهمی در فرهنگ‌سازی، مهارت‌آموزی و مشاوره‌ به کارآفرینان داشته باشد، یادآور شد: بسیاری از مردم در سراسر کشور هستند که اگر مهارت‌های مورد نظرشان را فرا بگیرند و درست جهت‌دهی شوند با اشتغال‌زایی می‌توانند بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه تولید را چه در سطح بومی و چه در سطح کلان کشور برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تصریح کرد: رسانه ملی، رسانه‌ای است که جدای از بحث اطلاع‌رسانی، نقش مشاوره‌ای و آموزشی نیز در حوزه‌های مختلف دارد، بین مخاطبان این رسانه و مردم در کشور نخبگان زیادی هستند که اگر درست راهنمایی شده و مشاور‌ه‌های لازم به آنها داده شود بسیار خلاقند و می‌توانند در حوزه کسب و کار موفق شوند.

رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس دهم در ادامه اظهار کرد: اگر این افراد مهارت‌های مورد نظرشان را فرا بگیرند هر کدام در رشته خود سرآمد شده و با اشتغال‌زایی می‌توانند بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه تولید و اقتصادی کشور را چه در سطح بومی و منطقه‌ای و چه در سطح کلان برطرف کنند.

وی اضافه کرد: رسانه ملی با ساخت برنامه‌های نظیر میدون می‌تواند مشکلات کارآفرینان را به دستگاه‌های اجرایی، صاحبان مشاغل و همین‌طور بانک‌ها منتقل کند، در واقع این برنامه هم می‌تواند در حوزه تولید، اشتغال و کارآفرینی نقش مشاوره‌ای داشته باشد و هم اینکه رابطی باشد بین کارآفرینان و مسؤلان و حامیان صنعت در کشور تا به این شکل صدای این افراد شنیده شده و به این نحو بخشی از مشکلات‌شان برطرف شود.

نماینده بهشهر در مجلس شورای اسلامی در پایان با تقدیر از صداوسیما یادآور شد: بر این اساس نقش رسانه ملی در حوزه رونق تولید و اقتصاد و حمایت از کارآفرینان نقشی تأثیرگذار، اساسی و بی‌بدیل است و من لازم می‌دانم از  دست‌اندرکاران شبکه سه و برنامه میدون به دلیل اهتمام و توجه به حوزه اشتغال‌زایی و کارآفرینی قدردانی ویژه داشته باشم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی رسانه ملی فرهنگ سازی صداوسیما رسانه ملی چه در سطح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۶۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان