Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@01:41:01 GMT

«میدون» با 3 طرح جدید در راه است

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۲۰۳۷۶

«میدون» با 3 طرح جدید در راه است

به گزارش افکارنیوز،

قسمت دوم سری جدید «میدون» امشب بعد از اخبار ۲۲ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

اخبار فرهنگ و هنر - در این قسمت نیز طبق روال سه کارآفرین خلاق ایده‌های خود را مقابل داوران ارائه می‌کنند.

اجرای اول این برنامه را معین ملامحمدی زاده بر عهده دارد. او که مهندس کشاورزی است، ایستگاهی در خصوص سنجش وضعیت آب و هواشناسی کشاورزی ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایستگاه بر سر چاه آب‌های کشاورزی نصب می‌شود که حسگر تشخیص باد، رطوبت و گرمای آن‌ها در خصوص وضعیت زمین را به کشاورزان اطلاع رسانی می‌کند.

اجرای دوم این برنامه بر عهده کمال خاتمی است. او با یخچال‌های هیبریدی به «میدون» می‌آید. این یخچال‌ها به جز برق با گاز، انرژی خورشیدی و انرژی‌های تجدید پذیر کار می‌کنند و بازار هدف این کارآفرین تولید انبوه یخچال‌ها و صادر کردن آن به کشور‌های سوریه، افغانستان و عراق است.

آخرین اجرای این قسمت از برنامه « میدون » بر عهده حسین مقصودلو و عبدالله منصوری است. این دو جوان با ایده تولید پرینتر‌های سه بعدی مورد قضاوت داوران قرار می‌گیرند. این دو کارآفرین اعتقاد دارند که با هزینه ۲۵ میلیون تومان می‌توان یک دستگاه پرینتر سه بعدی را تهیه کرده و با ایجاد محصولات مختلفی از این دستگاه، درآمد قابل توجهی کسب کرد.

مسابقه تلویزیونی «میدون» به تهیه کنندگی سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی کاری از گروه شبکه سه سیماست.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: میدون مسابقه تلویزیونی شبکه سه مسابقه تلویزیونی میدون مسابقه تلویزیونی میدون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۲۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • قسمت اول برنامه مهربان
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی