Web Analytics Made Easy - Statcounter

در قسمت یازدهم این مسابقه تلویزیونی سه کسب و کار به رقابت پرداختند و برای جلب نظر داوران «میدون» به صحنه این مسابقه آمدند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا،در دو برنامه جدید مسابقه کارآفرینی «میدون» که به دلیل تقارن با ایام عزاداری محرم زودتر روانه آنتن شد،  شش ایده کسب و کار از طرح تولید گیاه در بتن تا تولید تخت خواب کم جا در «میدون» معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قسمت یازدهم این مسابقه تلویزیونی سه کسب و کار به رقابت پرداختند و برای جلب نظر داوران «میدون» به صحنه این مسابقه آمدند.

مصطفی مصطفوی اجرای اول این قسمت از برنامه را بر عهده داشت. کسب و کار او در نوع خودش عجیب بود و با تولید بتن با قابلبت کاشت گیاه به صحنه «میدون» آمد. این کارآفرین مدعی بود تولید و گسترش این کسب و کار می تواند در جهت کاهش آلودگی هوا موثر باشد.

کسب و کار دوم این قسمت از برنامه میدون، تولید پهباد موقعیت یاب بود. این کسب و کار را مهدی انصاری فرد معرفی کرد و تاکید داشت که در شرایط تحریم، تولید این پهبادها گامی رو به جلو در این صنعت و در کشور به شمار می آید.

یک جوان اصفهانی با احیای صنایع دستی کشور به عنوان اجرای سوم این قسمت از برنامه به روی صحنه آمد. او تولیدی ظروف با نقش و نگار ایرانی در اختیار خود دارد و با گسترش این کسب وکار، در پی این است تا بتواند در خانه های هر ایرانی از این ظروف وجود داشته باشد.

پس از رقابت سه کسب و کار در قسمت یازدهم، مصطفی مصطفوی موفق شد با کسب رای اکثریت داوران بتواند به عنوان برنده این قسمت از برنامه معرفی شود و خود را به مرحله بعدی این مسابقه برساند.

در قسمت دوازدهم سه کسب و کار متفاوت به «میدون» آمدند. اجرای اول این قسمت از برنامه، یک کسب و کار کاربردی بود. تخت خواب کم جا تولیدی است که توسط محمد زلفی انجام می شود و او با حضور در مسابقه میدون این کسب و کار را به داوران و مخاطبان معرفی کرد.

کسب و کار بعدی بیشتر جنبه محیط زیستی داشت. تبدیل کود مرغ به غذا، ایده ای بود که توسط محسن کوثری ارائه شد. او در این اجرا و این کسب و کار مدعی بود که گسترش حرفه اش می تواند 30 درصد از غذای دام را مدیریت و از مصرف بیش از حد جلوگیری کند.

اجرای آخر قسمت دوازدهم مسابقه، یک کسب و کار هنری بود. محمدرضا معصومی که یک هنرمند و عکاس است، با ایجاد یک سایت هنری، عکس های هنری عکاسان و هنرمندان به اشتراک می گذارد و آن ها را به فروش می گذارد.

در پایان و بعد از نظر نهایی داوران میدون، محسن کوثری موفق شد رای اکثریت داوران را جلب کند و به مرحله بعدی این مسابقه راه پیدا کند.

برنامه «میدون» به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی و ایام محرم به مدت یک هفته پخش نخواهد داشت.

مسابقه تلویزیونی میدون، به تهیه کنندگی سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی کاری از گروه شبکه سه سیماست که پنجشنبه و جمعه شب های هر هفته بعد از اخبار شبانگاهی از شبکه سه سیما پخش می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: میدون شبکه سه طرح تولید گل و گیاه تولید پهباد قسمت از برنامه کسب و کار سه کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن

در ایران، گیاهی خودرو و بسیار مفید وجود دارد که هم اکنون در فصل رویش آن هستیم. این گیاه نه تنها در آشپزی کاربرد دارد بلکه به عنوان دارو نیز مصرف می‌شود.

«شنگ»، گیاهی خودرو و مفید از خانواده کاسنیان، از اردیبهشت تا تیر در مناطق کوهستانی ایلام ایران می‌روید. با فرا رسیدن بهار و پایان سرما، این گیاه خوراکی و دارویی سر از خاک بر می‌آورد.

به گزارش فرطب، شنگ که با نام‌های دیگری همچون آلاله شنگ، ریش بز خالدار، اشلنگ، یمنیه، قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج، اسفلنج و یملیک شناخته می‌شود، به دلیل خواص بی‌شمارش، محبوبیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله، به تفصیل به بررسی خواص و کاربردهای این گیاه پرداخته‌ایم.

خواص دارویی گیاه شنگ در طب سنتی

گیاه شنگ که در طب سنتی استفاده‌های فراوانی دارد، در درمان زخم‌های گوارشی و مشکلات ریوی مفید است. به دلیل داشتن خواص قابض، در درمان خونریزی‌های رحمی و دستگاه تنفسی و همچنین برخی انواع اسهال کاربرد دارد. پودر گل و ریشه شنگ برای تسریع در التیام زخم‌های چرکی و سوختگی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، و ریشه آن برای سم‌زدایی بدن به کار می‌رود.

مصرف شنگ: خواص و کاربردهای آشپزی و درمانی

شنگ را می‌توان به شکل جوشانده استفاده کرد یا از برگ‌های آن برای ساخت ضماد به منظور درمان زخم‌ها بهره برد. ریشه این گیاه که خواص اصلی آن را داراست، به صورت دم‌کرده مصرف می‌شود، گرچه طعم تلخ آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد. پزشکان طب سنتی، ریشه و برگ‌های خشک شده‌ی شنگ را پودر کرده و برای استفاده‌های خارجی با دیگر ترکیبات گیاهی مخلوط می‌کنند.

غذاهای محلی ایران با استفاده از شنگ

آش شنگ به عنوان یک غذای سنتی ایرانی با سبزی کوهی شنگ تهیه می‌شود که شامل موادی چون نخود، لوبیا چیتی، عدس، نمک، فلفل، کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر است و طعمی عالی دارد. شنگ همچنین به عنوان چاشنی در سالادها و سایر غذاها استفاده می‌شود. شنگ‌پلو، که با تفت دادن شنگ خردشده با پیاز و گوشت قیمه و ادویه تهیه می‌شود، پس از آبکشی با برنج مخلوط و دم کشیده می‌شود، نمونه‌ای دیگر از غذای محلی پرطرفدار است.

جمع بندی

گیاه شنگ، با خواص دارویی و غذایی فراوان، یکی از گیاهان خودروی محبوب در طب سنتی ایران است. این گیاه در درمان زخم‌ها، مشکلات گوارشی و ریوی به کار می‌رود و همچنین به عنوان یک ماده غذایی مغذی در آشپزی سنتی ایران، به خصوص در تهیه آش و شنگ‌پلو، استفاده می‌شود. افزایش آگاهی نسبت به فواید این گیاه می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • عجیب‌ترین تصمیم کمک داور در تاریخ لیگ‌برتر!
  • قسمت اول برنامه مهربان
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • چهارمین نمایشگاه گلخانه‌سازی، گل و گیاه چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن