Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-08@18:39:50 GMT

چرا باید «میدون» را دید؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۴۱۱۲۵

چرا باید «میدون» را دید؟

برنامه «میدون» فارغ از انگیزه اصلی‌اش که همان تشویق جامعه به تولید و کارآفرینی است هرگز هیچ تلاشی در اقناع این موضوع به مخاطب ندارد، میدون قضاوت را به خود مردم واگذار می‌کند.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو: عباس اسماعیل گل؛ برنامه‌های ترکیبی و به اصلاح چند آیتمی همیشه در شبکه‌های مختلف صداوسیما، به عنوان بازوان حرکتی شبکه‌ها عمل کرده‌اند و از سویی می‌توان سیاست‌گذاری‌های مدیران شبکه‌ها را در محتوای برنامه‌های ترکیبی شبکه‌هایشان به وضوح مشاهده کرد و گاهی نیز این نوع برنامه‌ها از سریال‌ها نیز در جذب مخاطب پیش گرفته و در نتیجه بیشتر از همیشه مورد توجه مخاطبان قرار میگیرند، گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو نیز در همین راستا در سلسله گزارش‌هایی در قالب پرونده «نقد برنامه‌های ترکیبی تلویزیون» سعی خواهد کرد نگاهی منصفانه با بیان نقاط ضعف و قوت به برنامه‌های شاخص ترکیبی شبکه‌های سراسری داشته باشد که در ادامه دوازدهمین قسمت از این پرونده از نظرتان می‌گذرد:

برنامه «میدون»

از آنجا که برنامه میدون در تمام نظرسنجی‌هایی که طی ماه‌های اخیر توسط مرکز پژوهش‌های صداوسیما انجام شده در ردیف پربیننده‌ترین برنامه‌ها قرار داشته لذا بر آن شدیم تا در این فرصت به بررسی این موضوع بپردازیم که اصلا تماشای این برنامه از چه جهت برای مخاطبان سیما اهمیت دارد و دلیل اقبال اقشار مختلف از میدون چیست؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نخست آنکه، این برنامه فارغ از انگیزه اصلی‌اش که همان تشویق جامعه به تولید و کارآفرینی است هرگز هیچ تلاشی در اقناع این موضوع به مخاطب ندارد، میدون قضاوت را به خود مردم واگذار می‌کند تا هر کس بر اساس دریافت‌ها و آنچه در هر برنامه می‌بیند به این نتیجه برسد که آیا توان آن را دارد که خودش نیز در مسیر تولید حرکت کرده و در این عرصه دست به محک خود بزند یا نه؟، میدون تنها پیشنهاداتش را در ویترین گذاشته و به تماشاگر ارائه می‌دهد، آن هم بدون تعارف و چرب‌زبانی.
جالب است که این بی‌تعارفی را در قضاوت و بیان نظرات داوران در خصوص محصولات نیز می‌توان دید. البته شاید جالب‌ترین بخش برنامه نیز همین بخش ارائه نظر داوران است چراکه هر کدام آزادانه و به اصطلاح بدون رودروایسی دیدگاه‌های خود را از نحوه و چگونگی ارائه دستاوردها تا به صرفه و سودآور بودن تولید و مشکلات ساختاری آن و حتی نوع تبلیغات ارائه شده در خصوص آن و مشکلاتی که در ارائه پیش خواهد آمد همه را بیان می‌کنند تا کارآفرینان در نظر داشته باشند تولید و فروش چه در عرصه رقابت در این «میدون» و چه در میدان تولید واقعی به سادگی نبوده و نمی‌توان بدون در نظر گرفتن پارامترهای اصلی تولید محصول وارد این حوزه شد.
البته شاید کارآفرینان در قدم‌های اول تولید بتوانند به سبک سنتی کار خود را آغاز کنند اما قطعا نخواهند توانست با همان روش در عرصه سخت رقابت پیروز و ماندگار شوند.
موضوع قابل توجه دیگر در این برنامه تأکید داوران بر دور شدن از همین فضای سنتی تولید و آشنایی کارآفرینان با روش‌های مدرن در حوزه اشتغال است چراکه در شرایط حاضر بسیاری از کارآفرینان جوان بدون در نظر گرفتن روش‌های روز و حتی بدون کمترین انگیزه‌ای برای فراگرفتن این اصول همچنان بر ارائه دستاورهای خود به صورت سنتی پافشاری داشته و شاید همین مسئله یکی از عوامل شکست کسب و کارهای نوپا است، چرا که اقتصاد و تولید نیز خود یک علم است که همچون هر علم دیگری مرتبا در حال تغییر و تحول بوده و بدون آشنایی با این علوم در حوزه‌های مختلف نمی‌توان همچون گذشتگان به فعالیت ادامه داده و منتظر موفقیت بود.
مسئله دیگر تأکید این برنامه بر نحوه ارائه محصولات از نوع و شکل بسته‌بندی گرفته تا بازاریابی و نحوه تبلیغات آنهاست، به نوعی عملکرد افراد با حضور در این میدان کوچک محک زده می‌شود، در واقع برعکس میدون که تلاشی در اقناع مخاطبش ندارد، کارآفرینان باید تمام تلاش‌شان را در اقناع داوران و بینندگان به کار بگیرند، از بیان توضیحات کامل، دقیق، صریح و صادق در خصوص ساخت آن گرفته تا چگونگی ارائه آن و حتی در این بخش باید در نقش یک بازاریاب قوی و ورزیده ظاهر شوند، تا چه قبول افتد و چه در نظر آید، چراکه در این میدان رقابت است که مشخص می‌شود آیا این محصول با در نظرگرفتن تمام فاکتورها و جوانب می‌تواند بدون مشکل وارد بازار شود یا خیر.
البته ارائه دیدگاه‌های داوران نیز که خود از کارشناسان و پیشکسوتان این حوزه هستند و به قولی هر کدام چند پیراهن بیشتر پاره کردند هر کدام جدای از قضاوت در خصوص هر محصول چراغ راهی برای تولیدکنندگان است، چراکه هر کدام از نگاه تخصصی خود به محصولات نظر داشته و با در کنار هم گذاشتن آنها چه مخاطبان برنامه و چه تولیدکنندگان فارغ از این که در این برنامه چه می‌گذرد می‌توانند به مجموعه نظرات مفیدی در حوزه تولید و اشتغال دست پیدا کنند، حالا قرار نیست این تولید در عرصه کلان باشد بلکه در حوزه کسب و کارهای خرد نیز قطعا می‌توان از آنها استفاده کرد و شاید همین مسئله یکی از مهمترین نکات این برنامه باشد، اینکه هر فرد با توجه به شغل یا علاقه‌مندی که دارد بتواند از نکات ارائه شده توسط کارشناسان بهره ببرد.
چراکه به طور طبیعی فرصت جمع شدن این تعداد کارشناس در کنار هم و ایجاد فضایی برای بیان دیدگاه‌های آنها اصولا خیلی پیش نمی‌آید، لذا از این جهت تماشای میدون نه تنها برای فعالان حوزه‌های اقتصاد، تولید و کارآفرینی بلکه برای همه مردم لازم و ضروری است تا به این وسیله علاوه بر آگاهی بر اهمیت تولید و اشتغال‌زایی شاید جرقه‌ای در فکر هر ایرانی زده شده و دریچه‌ای تازه به روی زندگی‌اش باز شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه میدون صداوسیما شبکه سه برنامه ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر صمت با اشاره به اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان ارز در حوزه تولید استفاده شده است.

فولادگر در نشست با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خراسان شمالی در شهرک صنعتی بیدک که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته حجم سرمایه گذاری انجام‌شده در حوزه تولید ۴۰ درصد افزایش یافت که اشتغال ایجادشده در همین ارتباط، رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در این مدت، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادرشده در حوزه تولید ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بازار صادراتی ایران، بازارهای جذابی هستند، گفت: محصولات ایران برای کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه جذاب است. اکنون کشور عمان زمینه را برای اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی که در این کشور رشد پیدا کرده‌اند، باز کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید یک موضوع بین بخشی است و مباحث آن باید بین دستگاه‌های مختلف مانند وزارت‌های نیرو، صمت، نفت، بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و ... حل و فصل و پرداخته شود، ادامه داد: شعار امسال زمینه تفکر جدید و اصلاحاتی را در حوزه تولید فراهم کرده است.

معاون وزیر صمت به موضوع برون‌سپاری ارزی که تجار از آن به‌عنوان یک چالش یاد می‌کنند، اشاره و بیان کرد: در موضوع ارزی با بیش‌اظهاری برای دریافت و کم‌اظهاری برای برگرداندن ارز مواجهیم و این امر ناشی از اشکال در سیاست‌گذاری است که سبب شده تا اتفاق افتد و یکی از تبعات آن، این است که کشور با محدودیت ارزی مواجه می‌شود. از سوی دیگر، محدودیت منابع ارزی سبب بروز اتفاقات دیگری مانند کمبود منابع ارزی برای واردات ماشین‌آلات می‌شود.

فولادگر به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ اعتباراتی است که دولت به بانک‌ها می‌دهد و بانک حق ندارد که آن را پرداخت نکند یا بگوید من نمی‌دهم.

وی با اشاره به قطع برق و گاز صنایع در برهه‌هایی از سال، افزود: وقتی قطع برق صنعت برای رفع ناترازی در اولویت قرار می‌گیرد در واقع مردم ضرر می‌کنند، چون با قطع برق صنایع، تولید و صادرات کاهش می‌یابد، میزان ارز ورودی کم می‌شود، نرخ ارز بالا می‌رود.

فولادگر درباره اختصاص سوخت به صنایع نیز بیان کرد: باید بتوانیم سوخت را به تولید گره بزنیم به‌طوری که هر تولیدکننده‌ای تولید بیشتری داشت سوخت بیشتری اختصاص یابد و در حال صحبت برای انجام آن هستیم.

وی افزود: در تلاشیم تا مدلی را طراحی کنیم تا فردی نتواند برای دریافت سوخت بیش اظهاری کند و از سوی دیگر به تولید نیز گره بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • جمعیت هلال احمر یک ارگان مردم‌نهاد برای تسکین آلام بشری در حوادث
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای