Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه تلویزیونی «میدون» بخشی از جامع‌ترین سامانه هدایت، آموزش و پشتیبانی کسب‌وکار‌ها است. در این برنامه محتوای دوره‌های آموزشی کسب و کار‌ها به‌صورت صفر تا صد و گام‌به‌گام بر پایه چهار مهارت اصلی مدیریت بازار، مدیریت ریسک، مدیریت مالی و مدیریت فنی، تدوین‌شده است.  

خبرگزاری میزان _ رسالت نوشت: برنامه تلویزیونی «میدون» که این روز‌ها از شبکه سوم سیما پخش می‌شود و علاقه‌مندان بسیاری را نیز با خود همراه کرده، بخشی از جامع‌ترین سامانه هدایت، آموزش و پشتیبانی کسب‌وکار‌ها است؛ این سامانه در سال ۱۳۹۴ توسط جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور با محوریت آموزش کسب‌وکار، ایجاد حلقه‌های گمشده در فعالیت‌های اقتصادی و پشتیبانی از فعالیت‌های شرکت‌های کوچک و زودبازده راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میدون، همه آن چیزی که برای موفقیت در کسب‌وکار خودتان لازم دارید را می‌توانید به‌راحتی پیدا کنید.


«آزمون مسیریابی شغلی»: باتوجه به اهمیت انتخاب کسب‌وکار مناسب هر فرد براساس ملاک‌های دقیق و چارچوب‌های علمی و آگاهانه در ابتدای ورود مخاطب به سامانه «میدون» یک آزمون شخصیت شناسی از او گرفته می‌شود. براساس نتایج به‌دست‌آمده از این آزمونکسب و کار‌های متناسب با شخصیت فرد به او پیشنهاد می‌شود.
«دوره‌های آموزشی»: در این بخش تاکنون بیش از ۱۹۰ عنوان کسب‌وکار تدوین‌شده است. این کسب‌وکار‌ها به‌صورت غیرحضوری و با استفاده از ابزار‌های مختلف متنی و رسانه‌ای، به شما آموزش داده می‌شود. محتوای دوره‌ها به‌صورت صفر تا صد و گام‌به‌گام بر پایه چهار مهارت اصلی مدیریت بازار، مدیریت ریسک، مدیریت مالی و مدیریت فنی، تدوین‌شده است. همچنین برای دوره‌های آموزشی که مخاطبین سامانه، علاوه بر آموزش غیرحضوری، درخواست آموزش حضوری و تجربه عملی نیز داشته باشند، کارگاه‌های آموزشی به‌صورت حضوری به مدت یک روز در تهران برگزار می‌شود.


«نیازمندی‌ها»: ظرفیت‌های اقتصادی مختلفی در سراسر کشور وجود دارد که در حال حاضر


 به دلیل عدم آگاهی و معرفی، از آن‌ها استفاده نمی‌شود. برای رفع این مشکل، این بخش از سامانه راه‌اندازی شده است. در اینجا ظرفیت‌های موجود مردمی به یکدیگر متصل شده و موارد منتخب آن نیز از طریق برنامه‌های تلویزیونی معرفی می‌گردند.


«آمایش سرزمینی»: در این بخش، ظرفیت‌های کسب‌وکار در مناطق مختلف کشور، به تفکیک استان و شهرستان بیان می‌شود. با توجه به این ظرفیت‌ها و ویژگی‌های منطقه جغرافیایی مدنظر، بهترین فعالیت اقتصادی به فرد پیشنهاد می‌شود.


«شبکه همکاران»: باهدف حذف واسطه‌ها در فرآیند کسب‌وکار، سامانه «میدون» اقدام به ایجاد این قسمت کرده است. در این بخش شرکت‌های مکمل چرخه تولید برای افزایش سود کارآفرینان به آن‌ها معرفی می‌شود. تلاش شده که این شرکت‌ها، اصلی‌ترین منابع تولید محصول در هر کسب‌وکار باشند.


«ستاد پیگیری مشکلات کسب‌وکار»: تولیدکنندگان و صاحبان مشاغل با ورود به این بخش، مشکلات ایجادشده بر سر راه کسب‌وکار خود را مطرح کرده و «میدون» آن‌ها را پیگیری می‌کند. مشکلاتی که پس از پیگیری‌ها رفع نشده و نیاز به تلاش بیشتری داشته باشد نیز، طی هماهنگی‌های انجام‌شده بین سامانه «میدون» و صداوسیما، در برنامه‌های تلویزیونی، مطرح و پیگیری خواهند شد.


در «میدون» همه دست‌به‌دست یکدیگر، با شعار «به میدون بیایید» برای تحقق هرچه بهتر تولید و اشتغال و ارتقاء ایران اسلامی، تلاش می‌کنیم.


نفر برتر از بزهکاری تا حوزه علمیه و پرورش بوقلمون


در قسمت سی‌وسه از فصل دوم برنامه میدون شبکه سه سیما محمدمهدی کرمی شرکت‌کننده از روز‌های بزهکاری تا رفتن به حوزه علمیه و ایجاد کسب‌وکار در روستا‌های کرمانشاه می‌گوید.  


کرمی جوانی از کرمانشاه روز چهارشنبه هفته گذشته روی آنتن شبکه سه  داستان زندگی و تحولات مثبت، از روزگار مواد فروشی تا همراهی رفیق و رفتن به مسجد و پیش‌نماز شدن در مسجد محله  گفت. شرکت‌کننده این قسمت از برنامه میدون جوان روحانی ساکن یکی از روستا‌های کرمانشاه بود که با چالش‌های زیادی در زندگی روبه‌رو شده و درنهایت از یک کسب‌وکار پرخطر؛ تبدیل به یک روحانی با کسب‌وکار مفید شده است.  


وی در برنامه میدون از داستان زندگی‌اش گفت: «چند محله در کشور هستند که در بزهکاری رتبه یک دارند و من بچه منطقه چهار کرمانشاه هستم؛ یکی از همون محله‌های بزهکاری.  از زمانی که یادم هست اتفاقات بدی جلوی چشمم دیدم من و چند نفر که با دعوا‌های محلی اسمم سر زبون‌ها افتاد و اگر به خاطر دعا‌های پدر و نان حلال مادر، پدرم نبود، قطعا سالم نبودم و اینجا نمی‌تونستم بیام. تا حدود هجده‌سالگی بر همین منوال گذشت تا یک روز، پدر یکی از همین رفقای کوچه و محله اومد و از من سراغ پسرش، علی رو گرفت. علی تزریق می‌کرد، حتی چند باری خودم برای علی تزریق کردم؛ همان‌جا و توی همون لحظه تصویر پدرم رو توی چشمان پدر علی دیدم و با خودم گفتم حتما یک روزم نوبت من می‌شه یک روزم من باید توی خرابه یا جوب قصه علی برام تکرار بشه، اما رفیق خوب داشتن نعمتی است و امین یکی از همون رفقا بود که دست من رو گرفت و راهی مسجد کرد، اوایل همه نگاه‌های سنگین داشتن و با چشم هاشون مارو دنبال می‌کردن تا بالاخره یک روز من شدم امام جماعت دوم مسجد.  


یک روز حاج‌آقا اومد و بهم گفت که برم حوزه علمیه، با خودم گفتم من و حوزه، ولی رفتم حوزه و تمام مدت تو فکر این بودم رفقایی که حال اول من رو داشتن چه اتفاقی براشون می‌افته، من همیشه درگیر بودم که برای این‌ها چه باید کرد و با خودم گفتم هرکاری از دستم بربیاد باید برای بچه محل هام انجام بدم و بهترین کار این بود تا مشغول شوند و مهم‌تر درآمدزایی داشته باشند.»


محمدمهدی کرمی، با کسب‌وکار و پرورش بوقلمون توانست، برای خود و اهل محله خود اشتغال و درآمدزایی ایجاد کند، به گفته مهمان این قسمت، برای جوانان منطقه چهار کرمانشاه که یکی از مناطق بزهکاری کشور است کاری جز خریدوفروش مواد و رو آوردن به چنین کاری وجود نداشت و او با ایجاد چنین کسب‌وکاری توانست خانواده‌ها و جوانان منطقه و روستا را مشغول و به درآمدزایی برساند. او با فروش خانه خود که با هزاران سختی و کارگری  آن را خریده بود و با پول اندک از فروش خانه کسب‌وکارش را راه‌اندازی کرد.  


در ادامه، عبدالملکی داور برنامه گفت: «زنجیره‌ای که راه انداخته‌اید بسیار خوب است و در بحث کسب‌وکار گفته می‌شود اگر زنجیره‌های منطقه‌ای شکل بگیرند تعداد زیادی از افراد بهره‌مند و سود خوبی ایجاد می‌شود.»


همچنین یونچی یکی از داوران مسابقه به دیگر استعداد‌های منطقه اشاره کرد و گفت: «منطقه کرمانشاه حدود ۷۲درصد از گیاهان دارویی کشور رادار است؛ می‌شود شما به‌عنوان یک روحانی مشوق  جوانان و افراد منطقه برای ایجاد دیگر کسب‌وکار‌ها باشید.»


داور برنامه در ادامه گفت: «ما در خراسان رضوی، گیلان و بسیاری دیگر از استان‌ها معضل تغذیه بوقلمون را داریم؛ از شما به‌عنوان فردی موفق خواهش دارم تا آموزش بدهید که چگونه این کار را انجام می‌دهید تا  ما با استفاده از تجارب و آموزش‌های شما در ۳۰ استان دیگر این پرورش را راه‌اندازی کنیم.»


محمدمهدی کرمی، یکی از مهم‌ترین مشکلات این کسب‌وکار را نبود یک اتحادیه گفت و این موضوع باعث می‌شود تا پرورش‌دهنده ضربه مالی بخورد.


وی ادامه داد: «یکی از مزیت‌های های اصلی تولید کارخانه خوراک برای بوقلمون را، اشتغالزایی برای افراد است.»
شکوهی نیا از دیگر داوران برنامه میدون در گفتگو با محمدمهدی کرمی گفت: «شما به زنجیره این کسب‌وکار فکر کرده‌اید، آیا به ادامه این فرآیند نیز فکر کرده‌اید؟»


کرمی در پاسخ گفت: «در بلندمدت در بحث قطعه‌بندی و کارخانه سوسیس و کالباس نیز ما می‌خواهیم سرمایه‌گذاری کنیم.»


خانم مهرنوش یکی دیگر از داوران این برنامه خطاب به مهمان میدون گفت: «اگر من یک وام چهل‌میلیونی گرفته و با شما شروع به همکاری کنم، درنهایت چه اتفاقی خواهد افتاد؟»


کرمی در جواب به سؤال داور گفت: یک اتفاق مهم این است که ما مجوز برای شما ذیل زنجیره فعالیتمان و اولین اتفاق خوشایند دیگر این است که ما می‌توانیم جوجه دولتی از سامانه سماست بگیریم؛ و برای این همکاری شرایط خاصی هم وجود ندارد، تنها پنجاه متر مکان  و نیروی کار لازم دارید، و باید به این نکته توجه کنید در هر روستا بیشتر از پنج مزرعه به علت سازوکار‌های دامپزشکی نمی‌توانیم داشته باشیم.


به هر ترتیب برنامه این هفته میدون برای کرمی و دوستانش امیدبخش بود و داوران کسب‌وکار او را به‌عنوان کسب‌وکار برتر در بین سه شرکت‌کننده انتخاب کردند.


گفتنی است:‌ به زودی شاهد سومین رویداد سرمایه گذاری مسابقه میدون خواهیم بود که در آن سرمایه‌گذاران بر روی کسب و کار‌های منتخب ۸ قسمت از مسابقه میدون به مذاکره و سرمایه گذاری خواهند پرداخت.


در دو رویداد سرمایه گذاری قبلی مسابقه میدون، ۳۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفت و در رویداد سوم نیز طبق اخبار مجموعا ۴۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری روی کسب و کار‌ها صورت می‌گیرد که این خبر، خبری امید بخش برای کار آفرینان و صاحبان کسب و کار‌های نوپا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: بودجه‌ای که به کار معیشت مردم نیامد! انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 

برچسب ها: کسب و کار میدون اشتغال زایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کسب و کار میدون اشتغال زایی برنامه میدون سرمایه گذاری کسب و کار ها کسب وکار ها راه اندازی ظرفیت ها دوره ها یک روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۹۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، در اولین گردهمایی ملی قرارگاه های راهبری مساجد استان ها، ضمن تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم های نهادها و دستگاه ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است گفت: مأموریت نهادها و دستگاه ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت امام جماعت جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری، با تصریح بر اینکه جلسه ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می شود، در تشریح سابقه و مسیر طی شده برای برگزاری این گردهمایی گفت: از مدتی قبل با عزیزان و رؤسای نهادها و دستگاه های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقاء وضعیت مساجد در کشور و هم عهد شدیم که حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

این هم عهدی نهادی و دستگاهی، این نقطه امید را بر می انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم و در نهایت، جمع بندی نهادها و دستگاه های مرتبط برای همکاری و هم افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم و تذکرات و رهنمودهای معظم له دریافت شد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد، نمایندگان ولی فقیه در استان ها مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه های استانی فصل تازه ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد در استان ها را در ادامه خدمات قبل، آغاز کنند.آنچه که مدنظر است، طراحی سازوکارهای مناسب، معطوف به ظرفیت های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

وی گفت: در دولت سیزدهم، اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد و در این زمینه، در جستجوی یافتن راه های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: مأموریت نهادها و دستگاه ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری در پایان گفت: در برابر مسجد، آرم های نهادها و دستگاه ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است
  • هندزفری بی‌سیم سنهایزر Accentum عرضه شد
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • ثبت‌نام طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • هوش مصنوعی در دستان iOS 18!