Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@19:19:41 GMT

داوران «میدون» در میدان پاسخگویی

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۷۷۵۹

تهیه کننده و داوران برنامه «میدون» شبکه سه سیما دوشنبه ۶ بهمن در امور مخاطبان اداره کل روابط عمومی رسانه ملی پاسخگوی تماس‌های مخاطبان با سامانه «۱۶۲» شدند.

خبرگزاری میزان -طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی سیما، عوامل این برنامه به مدت یک ساعت پای تماس‌های مردم نشستند و به سوالات مردم در خصوص این برنامه و راه‌های رونق کسب و کار پاسخ دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر تماس‌های مردم به درخواست مشاوره برای راه اندازی کسب و کاار و چگونگی شرکت در این برنامه اختصاص داشت. عوامل این برنامه به طور مستقیم در این مدت توانستند به ۸۰ تماس پاسخ دهند و ۲۵۰ تماس نیز در سامانه ضبط شد تا به طور غیر مستقیم پاسخ داده شود.

تهیه کننده و داوران این برنامه پس از اتمام پاسخگویی در نشست خبری این برنامه که به صورت مجازی برگزار می‌شد به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند. سید محمد حسین‌هاشمی تهیه کننده این برنامه در این نشست مطبوعاتی با بیان اینکه تلاش کردیم برنامه‌ای مردمی در حوزه کارآفرینی ارائه دهیم گفت: می‌خواستیم برنامه‌ای ارائه دهیم که در آن مردم بتوانند به راحتی از کسب و کارشان بگویند؛ ضمن اینکه برنامه‌ای درخور شأن رسانه ملی و منطبق با استاندارد‌های برنامه سازی و جذاب روی آنتن برود که نظر مخاطب را جلب کند.

وی افزود: ما برای ایجاد جذابیت در برنامه به جای استفاده از چهره‌های معروف از حضور کارشناسانی بهره بردیم که هر کدام در زمینه کسب و کار در کشور سرآمد هستند و در زمینه بازار کسب و کار، صادرات، تأسیس شبکه پخش محصولات، بازاریابی عرصه دیجیتال و فضای مجازی و استارتاپ‌ها و زمینه‌های علمی و دانشگاهی کسب و کار در کشور نمونه هستند.

هاشمی تهیه کننده از فرصت حضور و ارائه ایده‌های ۳۰۰ کسب و کار خبر داد و تصریح کرد:خوشبختانه رویکرد این مسابقه مردمی کردن اقتصاد است و در خلال پخش این ۱۰۰ قسمت ۱۸۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری مردمی برای توسعه کسب و کار‌های جدید انجام شده و اشتغالزایی قابل توجهی نیز به دنبال داشته است.

وی در زمینه پاسخگویی به تماس‌های مردمی نیز گفت: این استقبال پیش بینی می‌شد چراکه مردم همواره به دنبال مشاوره برای حل مشکلات اشتغال هستند و از روش‌های گوناگون تلاش می‌کنند با برنامه ارتباط برقرار کنند.

علیرضا یونچی داور برنامه «میدون» نیز این برنامه را بستر مناسب و اقدام مهمی در زمینه حمایت از کسب و کار دانست و با تأکید بر لزوم حمایت از کسب و کار‌های مردمی از وزارتخانه‌های مرتبط خواست در‌های وزارتخانه مطبوع خود را برای شکوفایی تولید در کشور بر روی نخبگان در زمینه تولید و کسب و کار‌های مردمی‌بازبگذارند. وی پیشنهاد داد: مسئولان به طور مستقیم در این برنامه‌ها حضور یابند و از مشاوره‌های کارشناسان این حوزه استفاده کنند. یونچی از استقبال مردم از این برنامه و تأثیر آن بر کسب و کار‌های تازه در اقصی نقاط کشور سخن گفت و از برنامه سازان خواست تا به جای ارائه برنامه‌های صرفا گفتگو محور و اموزشی در زمینه کسب و کار، در قالب‌های جذابی مانند مسابقه «میدون» مردم را برای یافتن راه‌های ایجاد کسب و کار‌های جدید یاری دهند.

حسین مصطفی زاده داور دیگراین برنامه نیز با اشاره به تماس‌های مردم گفت: حس مردم درخصوص این برنامه به من انژی بیشتری برای کار داد. وی با بیان ایکه در تماس‌های امروز از تقاضای مشاوره برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه ۲۰ میلیون تومان تامشاوره برای بهره وری از ۴۰ میلیارد تجهیزات کنسرو سازی مطرح شد، افزود: بیشتر تماس‌ها به تشکر از برنامه و اشتیاق مردم به دانستن راه‌های ایجاد کسب و کار جدید اختصاص داشت که مایه دلگرمی‌برای سازندگان این برنامه است.

محمد امین حاج کاظمیان از جمله داوران این برنامه نیز با تأکید بر اینکه در این جنگ اقتصادی باید برنامه‌هایی که می‌تواند به کسب و کار‌های جدید کمک کند بیشتر ساخته شود گفت: اینکه مردم برای حل مشکلات کارآفرینی خود احساس می‌کنند پناه دیگری جز این برنامه و مشاوره در آن ندارند مسئولیت ما را چند برابر می‌کند.

امیر حسین اسدی داور دیگر این برنامه نیز راه اندازی کسب وکار در این شرایط را کاری سخت توصیف کرد و گفت: برنامه «میدون» تلاش می‌کند ادبیات کسب و کار را به مردم بیاموزد و ما تلاش می‌کنیم در این برنامه تجربه خود را در اختیار شرکت کنندگان قرار دهیم. وی با اشاره به اینکه در هفته روزی را به پاسخگویی و مشاوره رایگان به مردم در زمینه کسب و کار اختصاص داده است از استقبال مردم از تماس مستقیم با عوامل برنامه و تأثیر مثبت آن بر انگیزه سازندگان سخن گفت.

مینا مهرنوش از دیگر داوران این برنامه نیز با بیان مزیت‌های برنامه «میدون» گفت: این برنامه با شبکه سازی به ایجاد ارتباط بین سرمایه گذاران و متقاضیان ایجاد کسب و کار جدید کمک می‌کند. مهرنوش ایجاد انگیزه و حس امید در حوزه کسب وکار را از دیگر آثار این برنامه بر مخاطب دانست و افزود: اگاهی بخشی به مردم در زمینه چگونگی راه اندازی کسب و کار و آموزش به آن‌ها نیز از ویژگی‌های این برنامه است.

بیشتر بخوانید: بازدید مدیر شبکه دو سیما از روند تولید مسابقه «محاکات»

انتهای پیام/

برچسب ها: برنامه میدون برنامه تلویزیونی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برنامه میدون برنامه تلویزیونی راه اندازی کسب برنامه نیز تماس های مردم کسب و کار تهیه کننده تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی

مشارکت، فرایند نشان دهندۀ حضور مردم در صحنۀ تعیین سرنوشت عمومی و یکی از ضروری‌ترین و اساسی‌ترین بنیان‌های اجتماع و جامعه است. با مشارکت می‌شود جامعه را سر و سامان داد و بدون مشارکت جامعه بر اساس و قوام خودش قرار نمی‌گیرد.

مادۀ مشارکت ناشی از «احساس نیاز» هست. انسان‌های اولیه که جامعه را تشیل دادند احساس نیاز کردند. نیازهای آنها در زندگی انفرادی تأمین نمی‌شد و مجبور شدند تن به جامعه دادند؛ برای اینکه لذت‌ها، سودها، منافع، تکامل و سعادت آنها در جامعه تأمین می‌شد و با تعاون، همیاری و همکاری دیگران می‌توانستند نیازها و ضرورت‌های خود را تأمین کنند.

بنابراین اگر بخواهیم بحث «مشارکت» را به صورت یک فرایند ترسیم کنیم؛ مرحلۀ اول آن احساس نیاز اولیه بود که انسان‌ها به سمت جامعه بیایند. مرحله بعدی انسان‌ها نیاز به «آگاهی» دارند که چطور در جامعه نیاز آنها رفع می‌شود. چطور در جامعه با دیگران تعامل کنند تا به کمال برسند و امنیت برای آنها ایجاد و مشکلات آنها رفع شود.

وقتی انسان‌ها احساس نیاز کردند، آگاهی هم پیدا کردند و با جامعه هم وارد مشاوره و تعامل شدند، این فرایند انسان را تبدیل به شهروند می‌کند. در علوم اجتماعی می‌گویند شهروند کسی است که منزلت اجتماعی‌، جایگاه و حق و حقوقی دارد. سرویس به جامعه می‌دهد و سرویس از جامعه می‌گیرد. شهروندی در واقع مقدمه اساسی ورود به «مشارکت» هست.

بنابراین مجموعه‌ای از احساس نیاز، اراده به تأمین نیاز، حضور در جامعه، مشاوره و در واقع تأمین منافع، لذات و .... اینها همه مواد مشارکت هستند. اینها همه امور عقلی هستند. یعنی اصلاً دین هم به ما نگوید، همه انسان‌ها این را حس می‌کنند حتی اینها قبل از انبیاء هم در جامعه وجود داشته است.

خداوند طبق آیه213 سوره بقره، می‌فرماید: «کانَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً»مردم، امت واحد بودند و اختلافی نداشتند. بعد آخرهای آیه می‌گوید:«فَاخْتَلَفُوا».علامه طباطبایی(ره) «فاختلفوا» را به اول آیه می‌چسباند، می‌گوید: «کانَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً فَاخْتَلَفُوا» یعنی بعد اختلاف کردند. عمده دلیل اختلاف انسان‌ها این سه چیز است؛ ثروت، قومیت، سیاست یا قدرت.

قرآن می‌فرماید وقتی اختلاف شد ما انبیاء را مأمور کردیم که رفع اختلاف کنند. به انسان‌ها یاد بدهند که چگونه از مواهب طبیعی، از لذت‌ها و منافع و سودمندی‌ها استفاده کنند تا به کمال برسند.«فَبَعَثَ اللَّهُ النَّبِیِّینَ مُبَشِّرینَ وَ مُنْذِرین» بهشت و جهنم و خوبی و بدی و ارزش‌ها را به آنها یاد بدهند و اینکه سر ثروت باهم مشکل پیدا نکنند. بنابراین مشارکت به لحاظ دینی هم یک امر ضروری است، همانطوری که به لحاظ عقلی ضروری است. در واقع عقل و دین مبنای فکری ما هستند تا به مقوله مشارکت توجه کنیم.

من برای اینکه مبنای دینی بحث تقویت شود، به چند آیه معروف از قران اشاره می‌کنم:«قُلْ إِنَّما أَعِظُکُمْ بِواحِدَة أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنی‏ وَ فُرادی» مردم برای خدا قیام کنید به صورت جمعی یا اگر نشد فردی. اما اول جمعی را می‌گوید؛ جمعی یعنی مشارکت.

آیه دیگری که به مشارکت تأکید می‌کند می‌فرماید که «وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ وَ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ» امت در اینجا یعنی اجتماع هماهنگ، همسو، همفکر و یک جمع. به صورت جمع وارد مشارکت و اصلاح اجتماعی شوید. دعوت به خیر کنید، امر به معروف و نهی از منکر کنید.

خداوند در آیه دیگر می‌فرماید«إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُما بِقَوْمٍ»، هیچ قومی و جمعیتی جامعه‌ای را تغییر نمی‌دهد مگر این که خواست و اراده آنها باشد. نمی‌گوید بعضی از افراد بخواهند یا حکومت یا رهبران آنها بخواهند. «حَتَّی یُغَیِّرُواما بِأَنْفُسِهِم‏» یعنی همه آنها اراده تغییر داشته باشند، همه آنها در تغییر مشارکت کنند.

این که رهبری می‌فرماید که امسال سال تولید ملی و مشارکت مردم هست، چه کسی باید این مشارکت را در مردم ایجاد کند؟ اگر مردم در صحنه نیایند یا منفعل و بی‌تفاوت شوند آیا دولت باید زمینه را فراهم کند یا رهبران و نخبگان جامعه باید این کار را بکنند؟

در میان بنی‌اسرائیل، وقتی حضرت موسی(ع) مبعوث شد که 70سال از چالش آنها با فرعون گذشته بود، حضرت مبارزه می‌کند ومی‌جنگد و برای قوم خود تبلیغ می‌کند؛ تبلیغ حضرت موسی برای چیست؟ برای این که زمینه مشارکت فراهم شود.

خداوند یکی از بهترین بندگان خود یعنی حضرت موسی را فرستاده تا کمک‌شان کند. به وسیله حضرت موسی رود نیل شکافته شد و آنها عبور کردند و حکومت تشکیل دادند؛ یعنی مردم در کار مشارکت کردند. در این داستان یک جاهایی از مردم تعریف و جاهایی انتقاد می‌کند. انتقاد می‌کند که چرا در تعیین سرنوشت مشارکت نمی‌کنید؟ چرا موسی را تنها گذاشتید؟

یک وقتی هست ما قبل از دولت هستیم. یعنی اجتماع تشکیل شده است، جامعه وجود دارد اما دولت نداریم یا دولت مطلوب و دولت اسلامی نداریم؛ مثل زمان شاه. این جا چه کسی باید مردم را مشارکت بدهد؟ چه کسی باید آن جنس اولیه مشارکت را فراهم کند؟ این جا هست که نقش رهبران، نقش بزرگان و عالمان برجسته می‌شود.

لذا در شرایطی که جامعه اهل مشارکت نیست خداوند می‌فرماید که یکی از راه‌های اصلی آن این هست که ما نخبگان، بزرگان، انبیاء و اولیاء خود را فرستادیم تا زمینۀ مشارکت را ایجاد کنند و انبیاء هم همین کار را کردند. در دوره عصر غیبت هم مخصوصاً در زمان شاه چه کسی باید این کار را می‌کرد؟ در این دوره هم امام راحل در ادامه انبیاء و اولیاء وارد آگاهی‌بخشی و زمینه‌سازی برای حضور مردم شد. امام راحل نظرش بود که مردم باید پای کار بیایند و مشارکت کنند. مردم باید بیایند حکومت را تغییر بدهند، مردم باید سرنوشت خود را تعیین کنند.

زمینه‌سازی برای مشارکت یکوقت قبل از تشکیل دولت است، مثل قبل از انقلاب و یکوقت برای بعد از تشکیل دولت است مثل الان . وقتی دولت اسلامی داریم چه کسی باید زمینه مشارکت را فراهم نماید ؟ آیا منظور رهبری این بود که دولت این کار را بکند؟ رهبران جامعه بیایند این کار را بکنند؟ مثل ما قبل اجتماع و ما قبل دولت، یا اینکه خود مردم قیام به این کار کنند؟

برای مشارکت جامعه اولین وظیفه بعد از تشکیل دولت و حکومت اسلامی وظیفه دولت اسلامی هست که با کمک نخبگان و فعالان جامعه، بستر مشارکت را فراهم کند. یعنی اولین کاری که الان می‌شود برای فعال‌سازی جامعه انجام داد، دولت شروع کند شرایط را فراهم کند. یعنی موفقیت‌ و کارآمدی خود را بالا ببرد، اقتصاد، سیاست، فرهنگ و.... را درست کند.

الان موشک‌های ایران اسلامی در گوشه و کنار به سمت نقطه اسرائیل در حرکت هستند. این روزها خبری را دیدم که چینی‌ها سفارش پهباد و روس‌ها سفارش موشک بالستیک از ایران داشته‌اند؛ این یعنی مشارکت فعال. ما جزء فروشندگان تسلیحات در دنیا مطرح هستیم و اینها نشان می‌دهد که اگر ما زمینه‌های مشارکت، حضور و فعالیت را آماده کنیم می‌توانیم نقش‌آفرین و تأثیرگذار باشیم. دراقتصاد، در اخلاق وحوزه‌های دیگر هم باید به همین شکل باشیم.

خداوند می‌فرماید«وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ» آن امت، نخبگان جامعه هستند. دولت این نخبگان را به میدان بیاورد و با کمک آنها آگاهی‌بخشی و آماده‌سازی کند و جامعه را به سمتی ببرد که «تَعاوَنُوا عَلَی الْبِرِّ وَ التَّقْوی‏» مسئولیت اجتماعی برای جامعه ایجاد کند. اینها به شرایط و زمینه‌سازی نیاز دارد که همه عواملی که تأثیرگذارهستند باید این کار را بکنند.

برای ایجاد مشارکت در جامعه باید انسجام اجتماعی، وحدت و عقلانیت ملی شکل بگیرد. استدلال‌ها برای جامعه و مردم معقول و منطقی باشد و رفتارها، کردارها و گفتارها باید توجیه شوند. جامعه باید به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی، معنوی واخلاقی احساس آرامش کند. اگر احساس آرامش بوجود آمد؛ جوهره و جنس اولیه مشارکت در نظام مردم‌سالاری دینی فراهم می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903733

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • درخواست قانونگذاران آمریکا برای پاسخگویی درباره رابرت مالی
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • پیکر مطهر معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» در ورامین تشییع شد
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست