Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اعجوبه‌ها" با مهران غفوریان و نادر سلیمانی روی آنتن رفت و حالا یک مجری جوان که "میدون" را اداره می‌کرد پا به صحنه اجرای این برنامه گذاشته است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این روزها فصل جدید "اعجوبه‌ها" از شبکه سه سیما پخش می‌شود. فصل جدید این برنامه با تغییرات متعددی در فرم و محتوا  روانه آنتن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید در مرحله اول دنبالِ این باشیم که مهران غفوریان را پیدا کنیم یا نادر سلیمانی را! اما از هیچ سلبریتی در سری جدید خبری نیست. انگار دست‌اندرکاران به این باور رسیده‌اند که خلاقیت، نوآوری و محتواست که برنامه را سرپا نگه می‌دارد نه استفاده از سلبریتی. 

اتفاقی که "اعجوبه‌ها" خصوصاً در دورِ نخست روی آنتن رقم زد و انتقادهایی را هم به همراه داشت، استفاده نعل به نعل از نمونه خارجی‌ به نام ”little big shots» بود. چرا که از لحاظ دکور و شکل طراحی، حتی استفاده از نور و رنگ بنفش هم از آن نمونه، بهره‌برداری کامل کرد. اسپانسرها و حتی برخی از مدیرانی که این روزها هم منتظر نمونه‌های حاضر آماده‌ای‌اند که به خودشان زحمت هم نمی‌دهند از خلاقیتی هم استفاده کنند و نعل به نعل آن نمونه‌های خارجی را روی صحنه‌ می‌آورند. در واقع کمتر از خلاقیت‌ها و نوآوری‌های ایرانی بهره می‌برند؛ چون روی آنتن به ندرت می‌بینیم!

نیاز است در دوره جدید مدیریتی حداقل بیشتر به سراغِ خلاقیت و نوآوری در برنامه‌سازی برویم؛ کاری که در سری جدید "اعجوبه‌ها" می‌بینیم و همان تغییرات است که تهیه‌کننده جدید این ریسک را به جان خریده و از هیچ سلبریتی روی صحنه استفاده نکرده است. البته ناگفته نماند هنرمندی مثل "مهران غفوریان" که جلوی دوربین خیلی از کارگردانان خوش درخشیده اما دورانِ‌خوبی را در اجرا سپری نکرد، مخصوصاً در برنامه "اعجوبه‌ها" که بسیاری از کارشناسان اعتقاد داشتند نادر سلیمانی اجرای بهتری نسبت به او داشت. 

اعجوبه‌ها نتوانست نخبه‌سازی کند و بیشتر محرکی برای تقلید بود.  این برنامه در دوره نخست حضورش روی آنتن، بیشتر حواشی آن به رخ کشیده شد و تنظیم چهره مهران غفوریان به مانند نسخه خارجی آن، بر این حواشی افزود. اگر قرار بود تنظیم چهره مجری هم بدون تغییر باشد، باید احسان علیخانی هم چهره‌ای شبیه «سایمون» معروف گات‌تلنت‌ها می‌بود. اما در دوره جدید اتفاقات بهتری را تاکنون شاهدیم که امیدواریم این روندِ برنامه تا پایان این سری حاکم باشد و البته این الگو در دیگر برنامه‌ها هم حاکم شود که بدونِ سلبریتی و کپی‌سازی‌های نعل به نعل هم می‌توان برنامه ساخت و توجه مخاطب را جلب کرد. 

تغییرات سری جدید "اعجوبه‌ها" صرفاً محدود به لوگو، بازی‌ها و مجری نیست. پشت صحنه این فصل "اعجوبه‌ها" را یک تیم جوان اما با تجربه تشکیل می‌دهد که چندین ماه مشغول پیش تولید برنامه بوده‌اند. ایده‌های نو، اتفاقات ویژه بین بچه‌ها و خانواده‌ها، نشاط، خوش‌ریتم بودن برنامه همه نشانه جوان‌بودن تیم برنامه‌ساز و نتیجه اعتماد به جوانان در امر برنامه‌سازی است.

مجری 31 ساله برنامه نیز که پیش از این تجربه مجری‌گری برنامه "میدون" را در کارنامه خود داشت این روزها نسبت به برنامه "میدون" سنخیت بیشتری با برنامه دارد. شوخی‌های به جا، ارتباط خوب با بچه‌ها، عکس‌العمل‌های مناسبی از مزیت‌های اجرای این فصل از "اعجوبه‌ها" است.

اعجوبه‌های این فصل با شعار «یک ایران اعجوبه» سعی دارد برخلاف روند پیشین که صرفاً به دنبال مهارت‌های ویژه بین کودکان بود، نشان دهد که همه فرزندان ایرانی قابلیت‌های ویژه‌ای دارند و هر فرزند ایرانی اعجوبه‌اند. تصاویر خوش رنگ و لعاب برنامه، خوش صحبتی و چهره معصومانه کودکان باعث شده تا این شعار بیشتر در ذهن و باور مخاطب جای با کند.

اضافه‌کردن روانشناس در انتهای برنامه، برنامه را از صرف سرگرمی بودن خارج کرده و در عین جذابیت باعث می‌شود برای بیینده خصوصاً زوج‌های جوان و والدین کودکان مفید و قابل استفاده باشد.

مهدی سالم هم از تلویزیون رفتنی شد!/ مدیر بعدی شبکه امید چه خصوصیاتی داشته باشد؟تاریخچه سریال‌های پلیسی تلویزیون در «سریالیست»/ وقتی تبهکاران تحت تأثیر «تب سرد» گروگان‌گیری می‌کردند!روانشناسان با خاله و عموهای تلویزیونی موافق نیستند/ تلویزیون سریال کودک و نوجوان کم دارد/ امثال BBC برای کودکان کل دنیا طراحی فکری می‌کنند + فیلم

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی شبکه سه رسانه ملی شبکه سه مهران غفوریان اعجوبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • مجری پرحاشیه سیما کنار رفت!محمدرضا شهبازی کیست؟
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • هوش مصنوعی کتی پری و ریانا را بدون دعوت به موزه متروپولیتن نیویورک برد
  • شهبازی جان، رفتی؟ درب را هم محکم پشت سرت ببند!
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو